mandag 8. august 2011

"Bergenseren" Frisco

Endelig er Frisco (grevlingen) kommet i hus. Etter en kjempe hyggelig helg på Kongsberg og en laaang kjøretur hjem (10 timer) ble vi møtt til "hornmusikk" og gaver, og det er vel ikke noe kjempeoverraskelse at Frisco taklet  begge deler med stor ro og eksemplarisk oppførsel og sjarmerte alle han møtte på sin vei.

Fikk bruke tid til å utforske sine nye omgivelser inne og ute i ro og mak, og hilste så lystig på resten av de tobeinte i familie. Han fant seg fort til rette og etter mat og  et "par hagebesøk" var det en trøtt hund som ble lagt i buret kl 23.30 og sov til kl .6.15, da ble aktiviteten i hustet for stor og nyskjerrige blikk inn døren for mye, "jeg vil ut".

Ellers bedriver Frisco valpe ting, som snusing på alt og alle, prøve smaking på tær og fingre som måtte bevege seg i nærheten av en valpekjeft, spising og soving. Ingen uhell inne så lagt, men de kommer vel....

Frisco oppsøker fred og ro når han skal sove og tar seg en tur på "rommet sitt" om han vil være i fred.
I ettermiddag skal vi hilse på treningsgjengen i LpBergen og selvfølgelig "trene" på å leke.
Legger ved noen bilder fra kenneltreffet. Lay outen kan nok bli bedre etter hvert , håper jeg, slik at det hele blir litt mer presentabelt. Ha tolmodighet meg meg. Jeg har en valp å ta meg av og kose med.

Takk for en kjempe hund Elisabeth. Du har lagt ned mye arbeid som har betalt seg for oss som nye valpeeiere.

Grunnmuren er påbegynt på solid grunn.

Her går det med andre ord strålende, du kan slappe litt av nå! Sjefsavgjørelsen var riktig jeg har fått valpen jeg har ønsket meg, en uslepet diamant. Mye arbeid gjennstår, men hva gjør det når resulatet blir bra!

Jeg skal ta meg av "Grevlingen" etter beste evne, og forhåpenligvis gjøre deg litt stolt fra tid til annen om noen år.
"Da e' håp i hengjande snøre" sies det

Frisco og Tony
Elisabeth fikk sin Fus etter neoen "sjefs-avgjørelser" og selvsagt t-shirt som seg hør og bør

Nye glade og fornøyde valpeeiere, med sine uslipte diamanter.

Liz (Kennel Janoff) Og Elisabet (Kennel Get weiler) hadde sammen laget et meget hyggelig kenneltreff. Vi gleder oss allerede til neste år. Elisabeth med "sjefspekefingen"

Nyttige diskusjoner om skjemt og alvor er god å ta med seg fra erfarne hundefolk.
Vi var heldig med været. Lørdagskvelden var det varm og fint, og vi fikk grillet oss kveldsmat på Rema 1000 vis. Tilstedeværende griller på stedet hadde sett bedre dager.

Min "Diamant"?!

So long!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar