tirsdag 9. august 2011

1. trening med LpBergen

Gårsdagen ble en rimelig travel dag for Frisco vil jeg tro. Først en liten kjøretur til dyrebutikken for å skaffe en bedre sele og et halsbånd. Fisco var selvsagt med inn i butikken for å prøve sakene. Man køjper ikke ting på impuls..... Oppførte seg eksemplarisk. Stod på glassdisken ved kassen uten å kny. Deretter bar det til Retriverklubben sin treningsbane for en liten framvising og hilse på en stykk Toller og Flax (Flat). Vel hjemme og, etter en lite "time på øget" fikk han en tur på fotballbanen med min datter. Det var en laaaaang tur, synes Frisco. Han la seg likegodt inn i noen busker og ville ikke der i fra. Måtte bæres hjem. Tur en tar ca 5 min til vanlig ble tilbakelagt på 20. Mye skal undersøkes må vite. Tid for en liten "cowboy strekk", og turen gikk til treningen med LpBergen, for godkjenning.
Her hilste Frisko på litt forskjellige hunder, og prøvde sågar å tøffe seg litt med å kjefte på en schaefer, men ble ganske fort satt på plass med et noe kraftigere bjeff fra andre holdet. Da er det kjekt å kunne flykte under bilden.
Jeg synes han er passe nyskjerrig og tøff. Avreagerer raskt og prøver seg igjen.


Treningen i dag ble brukt til å sortere litt "lekebelønninger".



Litt kalkun fra Roger må det være lov å tigge vel.

"Innimellom fulgte jeg med på fellesdekken for å se om det var et å annet
å lære. Ligge litt i ro klarer jeg lett som bare det."

Her er favorittt giraffen. Den filleristes mye om dagen.


"Tøffere enn sitt eget speilbide blir man neppe. Måtte titte litt under og på siden, men tror du det dyret flyttet seg av den grunn. Like greit å bli venn med seg selv først som sist."


Om enn så lenge, nyt "sommeren" i fulle drag.

3 kommentarer:

  1. Så fiiiin han er!! Mye finere farger på han her enn orginal-Frisco! :))
    Han høres ordentlig fin ut! Gleder meg til å skjemme han bort ved første møte.

    SvarSlett
  2. Så nydelig han er! Gleder meg til å hilse på vidunderet!

    SvarSlett