tirsdag 1. november 2011

Klar for......

debuten i "stue lydighet". Ja for det meste fungerer hjemme på parketten. Det eneste som ikke er prøvd er hopp over hinder. I og med parketten er glatt, og det da fort kan bli skader, det vil vi unngå.
Så, dersom et ministevne kan arrangeres her i stuen med autorisert dommer er vi rimelig klar.
Spøk til side. .. Frisco klarer å konsentrere seg litt og litt lenger, men verden er ikke så stille ute med fuglesang og høstløv som fyker rett foran snuten i en dekk eller sitt. Da må det fanges og drepes forståss.
Så den endelige debuten må finne sted på en vindstille dag uten fuglesang, så det blir nok en stund til.

 Frisco 4 mnd (Bilde tatt av Sissel Grønlund)
Mamma Diva. Det anes noen likhetstrekk her!?

Ellers går det fin fint. Ser ut til at roen kommer smått om senn inne, og at han trenger minder hjelp til å finne seg i å hvile toppetasjen og sin fire travle bein. Frisco har arvet en Ekornes-stressless, og har så smått begynt å finne ut hva "stress less" er for noe, foruten å nyte noen små smakebiter av den. Han er et matvrak.
Ynglingsleken er en gammel juleløper. Den stinker av eder og galle etterhvert, men brukes for det den er verd.Frisco ser ut som de fleste gjør i denne alderen. Kropp på fine bein i ulik lengde, og framdeles en kropp som er litt mer "likkalaus" enn han er klar over. Han tar noen ufrivillige krumspring fra tid til annen.

Biler har han hatt en tendes til å gå ned i gjeterstilling, og foreta noen utfall mot. Spesielt om kvelden når lysene kommer mot. Har derfor unngått alt som smaker av trafikert vei, selv om det er vanskelig til tider.
Han er veldig oppmerksom på sin egen skygge dersom den blir stor nok og faller i hans marsjretning.

Framdeles ingen tegn til noe aggresjon mot andre hunder av noe slag, selv om andre hunder nok vil oppleve han noe innpåsliten og i overkant av ivrig i leken

Vel. Thats all so far! so good!

Hei sveis så lenge.

2 kommentarer:

 1. Hehe, så utrolig like de er alle sammen :) Kjempegøy å høre hvor flinke dere har blitt. Imponert. Og det med høstløvet, det er veldig forståelig. Noe av det kuleste som finnes, jo ;) Hehe.

  Favorittleken var lenge et gammelt (og skittent) kopphåndkle - som varte og rakk men er nå akk bare tråder igjen av. Jeg ga henne en ny, men kan ikke akkurat forsyne henne med håndduker hver uke. Blir dyrt,det! Kanskje en duk fungerer bedre, litt sterkere stoff vettu ;)

  kjempepen er han :) Klems fra oss:)

  SvarSlett
 2. Så stor og pen gutt han har blitt!
  Morro å høre at han er så flink - og ute er ikke min mye til flink heller ;)

  SvarSlett