tirsdag 6. september 2011

På tide....

med litt oppdatering her?!
Dagene går, og Frisco vokser som et uvær. Vi trener forsiktig, men skynder oss langsomt. Leker og går turer i skogen. Det har god effekt på aktivitetsnivået inne. Merker at behovet for aktivisering stiger og at han klarer mer.
På "treningsfronten" går det på innkalling og utgangsstilling samt noen få skritt fvf i full  kontakt. Når ikke forstyrrelsene er for store funker det veldig godt inne, og dersom vi trener litt i utkanten på steder hvor det er andre hunder i nærheten.
Frisco elsker mennesker. Halen går som en propell om han ser et menneske på tur. Han vil gjerne hilse på alt som går på to.
Møte med andre hunder av forskjelling rase har også gått fint. Biler er han ikke lenger redd. Han stopper litt og ser på dem og fortsetter med sitt.
Foreløpig er det kun valpebiting som er utfordringen, men slik skal det vel være. En hver alder sin sjarme....?
Ellers så lever han opp til sitt alias som "Grevlingen" Han har gravd ut stoe hull under terrassen og putter forskjellige saker oppi, og fyller fint på med jord igjen. Hva som er nedi enkelte hull ved bare gudene.
Frisco har et utmerket sovehjerte når han har tid til det altså. Kvelden inntas ca 23 og han er stille til det blir bevegelse i huset ved 6.30. Er fornøyd med det. Foreløpig er han med meg noen dager på jobb, når det ikke kommer folk hjem før tidlig på ettermiddagen.
Litt bilder kan en jo spandere på sine lesere. Når han ikke har tid å finne buret før søvnen inntreffer "faller  om" der vi er i øyeblikket, og tar en liten oppladingHei sveis

1 kommentar: